Over ons

Over ons

Offsetrotatie krantendrukkerij

Met meer dan 100 jaar historie achter ons weten we bij DKZET waarover we praten. U mag dan ook op de beste begeleiding, zorg en resultaat rekenen. Samen met Janssen/Pers Rotatiedruk zijn wij gespecialiseerd in krantendruk en retail folders. Elke week verzorgen wij ruim 14 miljoen kranten en vele miljoenen commerciële producten zoals folders en magazines. We onderhouden dagelijks contact met huis-aan-huis verspreiders, waardoor we hun behoeften en vereisten goed begrijpen, zodat uw drukwerk altijd probleemloos kan worden aangeleverd en verspreid.

Neem gerust contact op!

     Bel (0485) 490 433

DKZET Offsetrotatie

Dochterbedrijf Janssen/Pers Rotatiedruk

Per 1 januari 2020 is DKZet offsetrotatie overgenomen door Janssen/Pers rotatiedruk bv te Gennep en is inmiddels een 100% dochteronderneming van Janssen/Pers. Op onze druklocatie in Gennep beschikken we over vier coldsetpersen waarmee we op alle mogelijke manieren kunnen inspelen op uw wensen.

Maatwerk in drukwerk

De mogelijkheden binnen krantendruk worden vaak als vrij beperkt beschouwd. DKZET zoekt echter voortdurende de grenzen van de mogelijkheden op. Dat heeft al regelmatig geleid tot nieuwe, grensverleggende producten. We zullen samen met u bekijken welk krantenproduct het beste aansluit bij uw behoeften, wensen en budget, zodat u met de juiste uitstraling het maximale resultaat zult behalen.

Voor alles een oplossing

Mocht het concept van uw krant nog in een beginstadium verkeren, schroom dan niet om alvast met DKZET contact op te nemen. Misschien kunnen we u alvast verder helpen door u voor meerdere oplages, omvangen en papiersoorten van een offerte te voorzien en u referentiemodellen toe te sturen. Ook zijn we graag bereid om met u mee te denken over de mogelijkheden die aansluiten bij het beoogde doel. Wend dus gerust onze ervaring aan!

Synergie als uitgangspunt

Om dit doel te bereiken beperken we ons niet alleen tot het drukwerk van uw krant of folder, maar bieden wij ook tailormade oplossingen aan zoals “Het Mediacentrum”. Dit is een platform voor en door uitgevers waarbij het uitgangspunt synergie is: de meeropbrengst die ontstaat bij de samenwerking van partijen ten opzichte van wat die afzonderlijke partijen bereikt zouden hebben. Meer informatie over het Mediacentrum.

Meer dan drukwerk alleen - DKZET Offsetrotatie

Bij DKZET streven we naar meer dan alleen het leveren van drukwerk. Onze organisatie wordt gedreven door kernwaarden zoals  flexibiliteit, meedenkend, kwaliteit en maatwerk. Deze principes worden weerspiegeld in onze prestaties:

 

Elke week produceren we ongeveer 190 verschillende publicaties, wat resulteert in ongeveer 14 miljoen kranten en 15 miljoen commerciële producten zoals reclamefolders, bijlagen en magazines die van onze persen rollen.

 

Om al deze drukwerkorders efficiënt te verwerken, hebben we bij ons ongeveer 100 toegewijde medewerkers. Ze werken in ploegendiensten, zowel in de drukkerij als in de prepress, zodat we flexibel kunnen inspelen op uw behoeften en deadlines.

Deskundigheid in transport en logistieke operaties

De afdeling transport en logistiek onderhoudt dagelijks contact met verspreiders, wat ons in staat stelt hun behoeften en voorkeuren met betrekking tot de levering van uw drukwerk goed te begrijpen.

 

Naast het drukken is een punctuele levering van cruciaal belang. Wij beschikken daarom over alle benodigde kennis en vaardigheden op het gebied van transport en logistiek. Dit waarborgt een optimale communicatie en werkwijze om ervoor te zorgen dat uw product op tijd wordt afgeleverd op de door u opgegeven locaties.