Krantendrukkerij 2022-01-25T15:59:42+01:00

Flexibel Kranten Drukken

DE PERSCONFIGURATIE VORMT EEN GOEDE AFSPIEGELING VAN DE FLEXIBILITEIT BINNEN DE DRUKKERIJ:

De drie rotatiepersen in lijn staan model voor de grote flexibiliteit van DKZET. We kunnen deze persen afzonderlijk van elkaar benutten voor kleine omvangen (4, 8, 12 of 16 pagina’s tabloid), bij grote oplages in dubbele of zelfs drievoudige productie. Voor het drukken van kranten met grotere omvangen (20 tot 56 pagina’s tabloid) worden ze gekoppeld.

De jongste fullcolour-torens binnen de persopstelling illustreren de sterk toegenomen behoefte aan kleur in de krant. Daarmee is het mogelijk geworden om alle omvangen volledig fullcolour te drukken.

Het EPG inktbakbesturingssysteem en het QI-registersysteem zorgen ervoor dat we ook zijn ingesteld op het vervaardigen van kleine orders. Hiermee kunnen we de persen snel en efficiënt ombouwen. Bovendien staan ze garant voor perfect passend drukwerk en een constante kwaliteit over de gehele oplage.

Kennismaken?

MAAK EEN AFSPRAAK.

Wilt u DKZET eens van dichtbij in productie zien, maak dan gerust een afspraak voor een nadere kennismaking en een rondleiding door onze drukkerij. U bent van harte welkom!

Neem contact met ons op.

Looptijden

Afhankelijk van de oplage en de beschikbaarheid van de diverse persen ligt de looptijd voor drukorders tussen 1 en 5 dagen na aanlevering van uw digitale bestand. Afgesproken levertijden worden altijd nagekomen.

Papiersoort

DKZET stelt haar klanten graag in de gelegenheid om een onderscheidend product te vervaardigen. Als onderdeel van die service heeft zij steeds zes verschillende papiersoorten op voorraad. Afhankelijk van de gewenste dikte, structuur en witheid kan gekozen worden uit:

42,5 en 45 grams Newsprint
52 grams iso 68
60 grams iso 83
70 grams iso 83

Bij grote en repeterende orders bestaat tevens de mogelijkheid om voor een andere papiersoort te kiezen. DKZET zal deze dan speciaal inkopen.

Werkwijze

Tekst binnenkort beschikbaar…

CTB

Doordat er bij DKZET vijf dagen in de week in drie ploegen wordt gedrukt, beschikken we buiten de vaste orders over voldoende capaciteit om ook incidentele klanten op hun wenken te bedienen. Zelfs voor spoedorders wordt over het algemeen ruimte gevonden of gecreëerd.

Offerte Aanvragen

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat u verrassen!
Offerte Aanvragen