Studio Reclame Respons 2018-07-04T17:29:36+00:00

Onze reclamestudio ontzorgt Optima Forma!

DKZET HECHT VEEL WAARDE AAN ZIJN PREPRESS-AFDELING

Met het oog op een brede klantenkring willen we immers niet alleen krantenuitgevers kunnen bedienen, maar ook organisaties, instanties, instellingen en bedrijven met minder ervaring met dit specifieke product. Bovendien zetten we onze expertise graag in voor het ontwikkelen van andere media en kunnen we desgewenst uw volledige reclamecampagne verzorgen. Daarvoor staan u tien geroutineerde medewerkers ter beschikking.

Dankzij Studio Reclame Respons onderscheidt DKZET zich van de meeste collega-drukkerijen, die deze afdeling in de loop der jaren hebben weg gesaneerd. Onze drukwerkklanten kunnen zo rekenen op extra controle van de aangeleverde bestanden en de bereidheid om die aan te passen wanneer dat nodig mocht blijken te zijn. Uitgevers die de opmaak van hun kranten zelf verzorgen kunnen bij calamiteiten altijd op Studio Reclame Respons terugvallen. Dat is ontzorgen optima forma!

U kunt bij DKZET rekenen op een vaste contactpersoon, die u zorgeloos door het productietraject leidt. Bij hem of haar kunt u altijd met uw vragen en wensen terecht.

Kennismaken?

MAAK EEN AFSPRAAK.

Wilt u ons bedrijf eens van dichtbij in productie zien, maak dan gerust een afspraak voor een nadere kennismaking en een rondleiding door ons bedrijf. U bent van harte welkom!

Neem contact met ons op.

Offerte Aanvragen

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat u verrassen!
Offerte Aanvragen