KRANT LATEN DRUKKEN: DE VOORDELEN!

Consumenten ontvangen bijna dagelijks folders in de brievenbus, e-mails in hun inbox en zien onderweg talloze banners en posters met allerhande informatie en aanbiedingen. Om echt op te vallen met uw bedrijf kan u slim inspelen op de behoefte van iedere mens: een rustmomentje. Wat doen mensen bijna dagelijks? Ze nemen een kopje koffie en pakken er, inderdaad, de krant bij.

Kranten laten drukken

Heeft u weleens gedacht aan het laten drukken van uw eigen (bedrijfs)krant? Een krant is een origineel medium om uw aanbieding en boodschap aan de man te brengen. Een krant wordt niet zo snel gezien als ‘reclame’ en daarom minder snel weggegooid en vaker gelezen. Een krant is daarnaast prettiger om te lezen en komt zakelijker over.

Van zwart-wit tot full color

Bij DKZET laat u uw eigen krant al drukken voor ieder gewenste oplage. U kunt kiezen voor een chique traditionele zwart-wit krant of een full color variant. Onze pre-press afdeling kan u ondersteunen in het opmaken en samenstellen van de krant. Indien gewenst, neemt DZKET het proces van A tot Z voor u uit handen.

Bekijk hier de mogelijkheden.

By | 2018-07-04T19:36:02+00:00 juni 9th, 2018|Categories: Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor KRANT LATEN DRUKKEN: DE VOORDELEN!